Diskuse

Evropa se probouzí: 10 000 lidí v Německu proti islamizaci

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AF

A13l65e60n46a 56F26i13r14s73t

13. 12. 2014 9:25

Mohu se pane Březný zeptat, ve které straně jste?

 

Tipuji správně, když řeknu, že jste v DSSS?

1 3
možnosti
DB

Tipujete špatně, jelikož nejsem v žádné politické straně...

0 0
možnosti
KV

K51a67r63e27l 72V35o25v10e73s

12. 12. 2014 14:26

Naše Česká televize o tom vůbec neinformovala.8-o

3 0
možnosti
LJ

Německo už souboj s islámem prohrálo. Islámských dětí se rodí v Německu více než všech ostatních dohromady a to už po několik let. Ideály a demonstrace jsou pěkná věc, ale na této skutečnosti nic nezmění.

My jsme za nimi jen o krok pozadu.

9 0
možnosti
Foto

J92a98k40u77b 58R45o26t77h

12. 12. 2014 12:27

Tragédii vidím v tom, že za odpůrce islámu hovoří náckové, schovávající se sofistikovaně za označení "alternativa", "identita" a podobně. Lidé, kteří na jednu stranu vystupují proti islámu, na druhé pod (opět roztomile "novým") jménem "antisionismu" hlásají prachsprostý antisemitismus a podporují muslimy v teroru vůči Židům. Lidé, kteří by v případě nabyté moci zakroutili krky všem, které nemají rádi, což je ovšem většina. Takže - pro mne není "nepřítel mého nepřítele je mým přítelem" realistické, pro mne platí "pozoruj stále nepřítele mého nepřítele, neboť to často bývá nepřítel i tvůj". Tož tak, synku.;-€

2 8
možnosti
MU

Jinými slovy, podle vás je každý kritik masové imigrace nácek. Povím vám tajemství, první mešita byla v Německu postavena v roce 1923, víte kdo se o rok dříve dostal k moci? Víte, kdo sloužil v jednotkách SS a komu bylo povoleno vykonávat svoje modlitby?

Ano, byli to muslimové. Co tím chci říct? Že nacisté žádnou masovou imigraci neřešili, protože žádná neexistovala a jak jsem psal výše, bylo jim to celkem fuk.

 Takže jste jako už standartně, když něco napíšete-úplně mimo.

Podívejte se pod postel jestli tam není nácek a už nepište. 

Za tu ostudu to nestojí.

9 0
možnosti
Foto

EU školí, EU nabádá, EU nařizuje a Evropa tím trpí.

Původní zájem vytvořit silné ekonomické evropské společenství se zvrhnul v řádění EU byrokratů. Tito lidé evidentně nežijí běžné životy a jsou naprosto odtrženi od reality. To potvrzují nesmyslná až stupidní nařízení.

Jiné to není ani v oblasti multikulturalismu, kde zřejmě tito "nadlidé" vidí všechny jako stádo ovcí, u nichž není problém propojovat stáda z různých oblastí a ovce to přijmou jako běžnou záležitost. Nevidí vlky v rouše beránčím, dokonce už nevidí ani vlky bez maskování.

Není možné nutit své občany, aby se podřizovali zvyklostem nově příchozích, zejména když jsou v nepřijatelném protikladu k dosavadním tradicím.

Zdá se být čím dál tím nezbytnějším změnit systém vládnutí v Evropě, omezit řídící a rozhodovací pravomoci orgánů EU vč. nesmyslných platů, které jen podtrhují a upevňují v úřednících pocit nadřazenosti až výjimečnosti.

18 1
možnosti
LK

Kdo byl v europarlamentu tak přitvrdí ze je to blázinec z úplně jiné planety a galaxie.

0 0
možnosti
VV

Kdo je to Stanislaw Tilichom?

0 0
možnosti